MENU

Wandel gezond Hillegom en Lisse rond


Heb je behoefte aan meer beweging en wil je werken aan je gezondheid? Dan is de Nationale Diabetes Challenge misschien wel iets voor jou.

Het mooie van de Nationale Diabetes Challenge is dat je op je eigen niveau en tempo kunt meedoen. Of je nu een beginnende wandelaar bent of al wat meer ervaring hebt, iedereen is welkom om mee te doen. Tijdens de wandelingen bouw je geleidelijk aan je conditie op en leer je nieuwe mensen kennen. Bovendien is het heerlijk om in de buitenlucht te zijn en te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Ook in Hillegom en Lisse kun je meedoen met de Nationale Diabetes Challenge. Samen met andere deelnemers maak je mooie wandeltochten door de omgeving, onder begeleiding van een deskundige wandelcoach. Dus ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om meer te bewegen en je gezondheid te verbeteren? Doe dan mee met de Nationale Diabetes Challenge in Hillegom of Lisse. Meer informatie over de wandeltochten en hoe je je kunt aanmelden vind je hier.