logo

Initiatief aanvraag

Wat leuk dat u een initiatief wilt nemen! We zijn natuurlijk benieuwd naar uw plan. Om direct een helder beeld te krijgen hebben we acht korte vragen voor u. Door deze vragen  te beantwoorden ontvangt u eerder een duidelijke reactie van ons. Uiterlijk vier weken na ontvangst van de bevestigingsmail kunt u van ons een reactie verwachten.

 

  Hillegom & LisseHillegomLisseBuurtBollenstreek

  Het vergroten van de sociale omgevingHet verminderen van eenzaamheid en/of het vergroten van participatieLanger veilig thuis wonenHet ondersteunen van mantelzorgers

  - Wij leiden waar mogelijk bewoners toe naar bestaande collectieve voorzieningen. En als die nog ontbreken, gaan we ze ontwikkelen.
  - Onze werkwijze is buurt-en dorpsgericht. Dichtbij de bewoners, samen met ondernemers, verenigingen, kerken en anderen.
  - Wij zijn er niet alleen voor ouderen of mantelzorgers maar gaan eropaf om zo veel mogelijk mensen met een beperkt netwerk te bereiken en vragen op te halen.
  - Ons uitgangspunt is dat we in coproductie met andere organisaties en buurtbewoners ontwikkelen en uitvoeren.
  - Onze ondersteuning is tijdelijk en projectmatig. Als het nodig is houden wij vinger aan de pols.
  - Wij blijven evalueren of wij de beste uitvoerder zijn of dat iets beter bij anderen past. Wij richten ons zo veel mogelijk op faciliteren en begeleiden.
  - Wij werken het liefst aan de 'voorkant', dus als zelfredzaamheid of samenredzaamheid het doel is. Preventief, signalerend & informerend.

  Meedenken in opzet van initiatiefPartner in het projectBijdrage in kosten/urenOndersteuning in uitvoeringDoorverwijzing/gebruik netwerk

  Is al begonnenBinnen nu en 2 maandenOver meer dan 2 maanden  Neem contact op

  Bel mij terug

  Specialisten