MENU

Ieder jaar, van 1 april tot 1 november, hebben mantelzorgers de mogelijkheid om bij Welzijnskompas het mantelzorgcompliment aan te vragen. De gemeentes Hillegom en Lisse willen met dit gebaar hun dankbaarheid tonen aan mantelzorgers, omdat ze het belangrijk vinden om mantelzorgers goed te ondersteunen en te laten weten dat ze gewaardeerd worden.

Voorwaarden voor het aanvragen van het mantelzorgcompliment:

 • De zorgvrager woont in de gemeente Hillegom of Lisse
 • De zorgvrager kan één mantelzorger voordragen voor het mantelzorgcompliment
 • De zorgvrager kan één keer per kalenderjaar het mantelzorgcompliment aanvragen
 • De zorgvrager mag ook wonen in een verpleeghuis of andere instelling voor 24-uurs zorg

Aanvragen kan door onderstaand formulier in te vullen, maar een papieren versie invullen kan ook. Dit formulier kan worden opgehaald bij Welzijnskompas in het Medisch Centrum Lisse (dinsdag en donderdag 9.00-12.30u) en het Dienstencentrum Elsbroek Hillegom (maandag, woensdag, vrijdag 9.00-12.30u). Aanvragen kan tot 1 november 2024!

Opnieuw aanvragen niet nodig
Heb jij in 2023 een mantelzorgcompliment ontvangen en is jouw situatie ongewijzigd? Dan ontvang je dit jaar een brief waarin staat wanneer je het compliment kunt ophalen. Aanvragen is dus niet nodig! 

Als er wijzigingen zijn opgetreden in jouw mantelzorgsituatie, laat het ons dan weten. Het kan zijn dat er aanvullende of andere zorg nodig is, wij staan klaar om jou daarbij te ondersteunen. Indien je niet langer mantelzorger bent, stellen wij het eveneens op prijs als je ons hiervan op de hoogte brengt. Zo kunnen wij onze gegevens actueel en accuraat houden.

  1. Persoonsgegevens zorgvrager:


  MV

  2. Persoonsgegevens mantelzorger:


  MV


  janee

  janee  Velden met een * zijn verplichte velden