MENU

Ieder jaar van 1 april tot 1 november kan je bij Welzijnskompas het mantelzorgcompliment aanvragen. De gemeentes Hillegom en Lisse willen middels dit compliment mantelzorgers een blijk van waardering geven. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed worden ondersteund en de waardering krijgen die ze verdienen. Dit jaar kun je kiezen tussen twee opties: cadeaubonnen van lokale ondernemers (4 bonnen van € 25) of een VVV cadeaukaart van € 100.

DE LOKALE BON:
Ruime keuze, dichtbij huis en je steunt de lokale ondernemers! Klik hier om te zien waar de lokale bon uitgegeven kan worden (Hillegom, Lisse of Teylingen).

DE VVV CADEAUKAART:
Lokaal, regionaal en landelijk te besteden. In fysieke winkels en organisaties maar ook online. Klik hier voor meer informatie.
Met de VVV cadeaukaart kan ook een andere cadeaubon worden gekocht. Bijvoorbeeld een bon van Bol.com of andere cadeaubonnen die te koop zijn bij onder andere Primera.

Voorwaarden voor het aanvragen van het mantelzorgcompliment:

 • De zorgvrager woont in de gemeente Hillegom of Lisse
 • De zorgvrager kan één mantelzorger voordragen voor het mantelzorgcompliment
 • De zorgvrager kan één keer per kalenderjaar het mantelzorgcompliment aanvragen
 • De zorgvrager mag ook wonen in een verpleeghuis of andere instelling voor 24-uurs zorg

Je kunt op twee manieren een aanvraag doen:

 • Haal de papieren versie op bij 1 van de locaties van Welzijnskompas; Dienstencentrum Elsbroek in Hillegom en Medisch Centrum Lisse. of vul onderstaand formulier in.

  1. Persoonsgegevens zorgvrager:


  MV

  2. Persoonsgegevens mantelzorger:


  MV


  janee

  janee  Velden met een * zijn verplichte velden