MENU

Aandacht voor je sociale contacten. Even onder de mensen zijn of een goed gesprek voeren met een ander. Voor de gezelligheid of support. Meedoen aan activiteiten kan bijdragen aan mooie ontmoetingen.

Carmen van Wort Coördinator Maatjes en vrijwillige inzet

Meedoen en ontmoeten kan op vele manieren. Misschien wil je vrijwilligerswerk doen of zoek je juist een maatje. Deelnemen aan een activiteit of workshop kan natuurlijk ook.

Waarvoor kan je terecht?

  • Als je nieuwe mensen wil leren kennen
  • Informatie over wat er allemaal te doen is in Hillegom en Lisse
  • Wij helpen je keuzes te maken
  • Wij coachen je als de drempel om mee te doen nog hoog is
  • Leuke, interessante, creatieve of sportieve activiteiten

Maatje gezocht

Een maatje kan houvast en support bieden als je zelf wat onzeker bent. Wij koppelen maatjes aan elkaar vanuit gedeelde interesses. Houd je bijvoorbeeld van wandelen maar wil je niet alleen wandelen en vind je het spannend om met een groep mee te gaan? Een maatje kan je daarbij helpen. Eerst samen aan de wandel en dan samen in een groep. Totdat jij je plek hebt gevonden. Zo helpt je maatje je een stukje op weg.

Zoek je een maatje met dezelfde interesse als jij, neem contact met ons op. Dan gaan we samen op zoek naar een mooie match.

Ik zoek een maatje

  ANWB AutoMaatje

Even boodschappen doen of een partner in het ziekenhuis bezoeken is voor jou misschien niet vanzelfsprekend. ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. Zoek je een AutoMaatje, neem dan contact met ons op.

Meer over AutoMaatje

Ik doe mee weken

De maanden april tot en met augustus staan in het teken van Ga uit je bol & geniet!
Met van 8 tot en met 19 mei de Ik doe mee weken. Van upcyclen tot samen eten. Kom erbij en doe mee!

Meer over de Ik doe mee weken

“Plein28 is een veilige en vertrouwde plek, wat heel veel voor mij betekent.

Bij De Sterke Vrouwengroep leren we van elkaar en ontdekken we wie zijn en wat we echt willen. Als ik zie hoe de vrouwen het doen, ben ik heel trots.”

– Armine, vrijwilliger De Sterke Vrouwengroep

“Met Wandel je Fit heb ik de omgeving ontdekt én nieuwe mensen ontmoet. Het is een leuke groep. Ze komen altijd, ook als het regent”

Ik was nieuw in Lisse en door het wandelen heb ik Lisse beter leren kennen. Begeleider Frans deelt ook veel kennis tijdens het wandelen. Verder is het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. Je loopt iedere keer met iemand anders en vaak deel je interesses en hobby’s.”

– Thea – deelneemster Wandel je Fit

Volgende verhaal

“Plein28 is een veilige en vertrouwde plek, wat heel veel voor mij betekent.

Bij De Sterke Vrouwengroep leren we van elkaar en ontdekken we wie zijn en wat we echt willen. Als ik zie hoe de vrouwen het doen, ben ik heel trots.”

– Armine, vrijwilliger De Sterke Vrouwengroep

Activiteiten

April 2023
Apr 12
woensdag 12 april
Maatje zoekt Maatje
Eetcafé Lef, Heereweg 234
Lisse,
Gratis