MENU

Vrijwilligers van de toekomst

Is jullie organisatie of vereniging al voorbereid op de vrijwilligers van de toekomst? Dit vraagt namelijk niet alleen een andere manier van werven, maar ook een andere manier van kijken en werken. Iets dat je alleen kan doen, maar waar je samen verder in komt. Welzijnskompas gaat daarom met vrijwilligersorganisaties en verenigingen  op ontdekkingsreis naar de vrijwilligers van de toekomst.

We starten op 20 februari en gedurende een periode van 3 maanden gaan we op pad om van en met elkaar te leren, met als doel de meest aantrekkelijke organisatie of vereniging te worden voor potentiële vrijwilligers. In 6 creatieve sessies worden verschillende thema’s met betrekking tot vrijwillige inzet behandeld. We stappen in de schoenen van vrijwilligers en ontdekken wat ze onderweg tegenkomen. Een reis vol plezier, waar aannames worden gecheckt, fricties worden besproken en humor een belangrijke rol speelt.

Wat krijg je verder nog cadeau?
Als leuke bijkomstigheid bouw je een blijvend netwerk op met andere vrijwilligersorganisaties en verenigingen, zodat je gezamenlijk aan projecten kunt werken. Daarnaast bieden wij iedereen die meedoet de mogelijkheid om een vlog op te nemen. Zodat jij de vrijwilligers van de toekomst in beeld kan laten zien hoe leuk jullie organisatie is.

Meer info en aanmelden
Er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus meld je snel voor 12 februari. Dit kan online, via mail of bel (0252) 757 100.