MENU

Word jij vrijwillige chauffeur bij AutoMaatje Hillegom-Lisse?

Sinds de start van AutoMaatje in juli 2022 zijn er al 600 ritjes gereden. En de vraag om autoritjes neemt toe, dus zijn wij op zoek naar nieuwe chauffeurs!

AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoer je met je eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming. Dat kan zijn naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar ook op de koffie bij een vriendin.

Als vrijwilliger ontvang je verzoeken voor ritjes op de dagen die jij je beschikbaar stelt en ben je vrij in het aannemen of afwijzen van een rit. Hierdoor is AutoMaatje de ideale manier om flexibel vrijwilligerswerk te doen. Je ontvangt als vrijwilliger een kleine kilometervergoeding plus eventuele parkeerkosten.

AutoMaatje chauffeur Gé: “Mijn hobby is autorijden en bij AutoMaatje kan ik dit combineren met helpen en bezig zijn. Ik vind het belangrijk om klaar te staan voor anderen en op deze manier dienstverlenend bezig zijn. De mensen zijn ontzettend dankbaar, blij en tevreden als ze weer geholpen zijn. Een glimlach krijgen is voor mij al genoeg.”

Wil jij een collega van Gé worden? Meld je dan aan bij Carmen van Wort, coördinator AutoMaatje. Dan kan via c.vanwort@welzijnskompas of bel met onze receptie (0252) 757100.