MENU

Summerschool komt er weer aan

Een lekker zonnetje, leuke dingen doen en genieten. De zomer is in aantocht en bij de zomer hoort ook de jaarlijkse Summerschool. Dit jaar is Summerschool van 13 juli t/m 25 augustus.

Summerschool is er voor en door inwoners. Samen maken we het programma. Ben jij een enthousiaste inwoner, maatschappelijke ondernemer of clubje dat graag tijdens Summerschool iets wil doen? Dit kan zijn in je eigen buurt, op één van de locaties die wij graag ter beschikking stellen, maar ook in je eigen achtertuin of atelier.

Voor wie?
Benieuwd naar wie in voorgaande jaren activiteiten en workshops hebben georganiseerd?

Bewoners die cursussen hebben gevolgd en hun kennis willen delen, studenten in opleiding, gepensioneerden die actief willen blijven, kunstenaars, maatschappelijke ondernemers, verenigingen, creatieve geesten, mindfulness-beoefenaars, reiki-coaches, yoga-instructeurs en nog veel meer!

Deelnemers aan de Summerschool hebben nieuwe interesses ontdekt, inspiratie opgedaan en plezier gehad. Reactie van een inwoner: “Ga door met Summerschool, ik kijk al uit naar volgend jaar!”

Samen het programma maken
Iedereen die het leuk vindt om samen met anderen activiteiten te ondernemen, is welkom om iets te doen tijdens Summerschool. Het gaat er niet om dat je ergens goed in bent, zoals blijkt uit reacties van inwoners, samen plezier hebben staat voorop. Je geeft bij ons aan waar wij je mee kunnen helpen en wij ondersteunen je hierbij. Dit kan zijn met een ruimte, PR of meedenken over de organisatie van een activiteit of workshop. Vorig jaar heeft Leny bijvoorbeeld bijgedragen aan het programma door mee te denken en samen met twee anderen een schilderworkshop te organiseren.

Het is ook een mooie gelegenheid om iets uit te proberen en wie weet voelt het wel zo goed dat jullie dit vaker willen doen. Een voorbeeld hiervan is het art journal groepje dat nog steeds actief samenkomt.
We realiseren ons dat je als inwoner wellicht kosten maakt voor zaken zoals materiaal of PR. Geef dit aan ons door, dan onderzoeken we samen de opties voor een vergoeding.

Aanmelden
Wil je graag iets betekenen? Vul dan het aanmeldformulier in. Aanmelden van activiteiten en workshops kan tot maandag 24 juni.