MENU

Summerschool 2024

Zin in leuke workshops en activiteiten tijdens de zomervakantie? Summerschool biedt van 13 juli tot 25 augustus een gevarieerd programma voor en door inwoners van alles leeftijden. Maak iets moois van hout, doe mee met Zhineng Qigong, ontdek wat je met batikken kan maken en ga de deur uit met je eigen duurzame katoenen tas, leer schminken, maak samen een high tea en laat de creativiteit stromen bij verschillende activiteiten en workshops. Dit alles wordt afgesloten met een Verwonderfestival op zaterdag 24 augustus van 14.00 – 16.00 uur in de Hillegomse Muziekschool.

Ga op ontdekkingsreis
Ook bij de Hillegomse Muziekschool is er van alles te doen tijdens Summerschool. Het Muziekatelier, een plek waar alle inwoners welkom zijn om samen muziek te maken en te zingen, is tijdens de zomervakantie open. Ook mensen die hier geen ervaring mee hebben zijn welkom. In het Muziekatelier kan namelijk iedereen meedoen, plezier staat voorop en ook zonder ervaring is er veel mogelijk. Op 13 juli, 10 en 14 augustus is er een muziekcoach aanwezig die inwoners hierin kan coachen.

Zoals een deelnemer van het Muziekatelier vertelde: “Ik speel helemaal geen instrument, maar in één avond heb ik al op drie instrumenten gespeeld. Het is echt een intiem moment met elkaar, je voelt de verbinding. Het maakt ook niet uit met hoeveel we zijn daardoor.”

Voor iedereen toegankelijk
De workshops en activiteiten zijn gratis en voor iedereen geschikt. Ook voor mensen die niet zo flexibel of creatief zijn, of geen muzikaal talent hebben. Het gaat om plezier maken, buurtgenoten ontmoeten en genieten van een leuke tijd.

Voor het hele gezin
De meeste activiteiten zijn geschikt voor het hele gezin. Neem dus gezellig je (klein)kinderen mee en beleef samen een leuke tijd. Ook de Hillegomse Muziekschool biedt activiteiten voor alle leeftijden. In het Muziekatelier nemen verschillende mensen hun kinderen mee, tussen de 2 en 14 jaar. Gezellig samen muziek maken. Ook voor kinderen zijn er mogelijkheden om mee te doen.

Doe mee!

Bekijk het hier het hele programma, maar houd ook onze de socials in de gaten. Het programma kan namelijk nog worden aangevuld met nieuwe activiteiten. Er komen nog steeds enthousiaste reacties binnen van inwoners die graag een activiteit willen organiseren.

In verband met inkopen en het beschikbare aantal plekken graag is vooraf aanmelden gewenst. Schrijf je dus snel in via info@welzijnskompas.nl
Bellen kan ook via (0252) 757100. Inschrijven voor activiteiten in Plein28 kan via www.plein28.nl