MENU

Samen Ouder: samen is gezelliger dan alleen

Leontine Nijhuis is begeleider van de activiteit Samen Ouder in Plein28.

Leontine: “Ik ben sinds zeven maanden begeleider van Samen Ouder in Plein 28. Elke dinsdag en donderdag zijn ouderen welkom in Plein28, van 10.00 uur tot 16.00 uur. We bieden hen een gezellige en zinvolle daginvulling. We beginnen altijd met koffie en een praatje pot. Daarna een creatieve activiteit en om de week komt de buurtsportcoach langs die iedereen met aanstekelijk enthousiasme in beweging krijgt. We lunchen ook altijd met elkaar, een heel gezellig moment. Wie kan, helpt mee met de boodschappen en het bereiden van de gezonde lunch.  Regelmatig organiseer ik ook een themadag aansluitend bij de jaargetijden, een vakantieland, verjaardagen of Halloween.

Aanmelden kunnen mensen natuurlijk zelf doen, maar ook mantelzorgers of thuiszorgorganisaties kunnen contact met mij opnemen. Op dit moment zijn er zeven deelnemers op dinsdag en acht op donderdag. Er is op beide dagen nog plaats voor nieuwe deelnemers. En, voor de ochtenden zou ik heel graag nog een vrijwilliger erbij hebben. De aanvullende hulp van vrijwilligers is heel welkom en waardevol.”

Voor meer informatie: Leontine is op dinsdag en donderdag bereikbaar op tel. 06 86834107 of via mail glsm.nijhuis@casema.nl . En gezellig even binnenlopen mag altijd!