MENU

Positief leven café

Wat zijn lichtpuntjes voor jou? En hoe ben jij een lichtpuntje voor anderen? Dat was het thema van het tweede Positief Leven Café bij Plein28 in Hillegom. In slechts een paar minuten tijd vulden de deelnemers een bord met persoonlijke lichtpuntjes. Van wandelen met de hond tot een echt kaartje ontvangen. En door aandacht te geven aan al die positieve momenten, genoten we ervan, alleen al door eraan te denken. Zie daar: een voorbeeld hoe je op een eenvoudige manier, positiever kunt (leren) denken en beleven.

Het Positief Leven Café is onlangs gestart op verzoek van de oud-deelnemers van de cursus Positief Leven. Het leek hen fijn om nog met enige regelmaat bij elkaar te komen en te kunnen oefenen wat ze tijdens de cursus hadden geleerd. Tegelijkertijd spraken medewerkers van Welzijnskompas inwoners uit Hillegom en Lisse voor wie de cursus (nog) geen haalbare kaart was. Omdat het niet lukt om zes weken achter tijd vrij te maken of omdat het overdag is. Zo kwamen verschillende behoeften samen en werd het Positief Leven Café geboren.

Positief Leven Café is elke laatste donderdag van de maand van 20:00-21:30 uur, afwisselend in Hillegom en Lisse. Wil je weten of ervaren hoe het werkt, kom een keer langs. Deelname is kosteloos, meld je aan via Vera Hols: v.hols@welzijnskompas.nl

Van harte welkom bij de Positief Leven Café op

27 oktober bij Speeltuinvereniging de Bijenkorf in Lisse
en op
24 november bij Speeltuinvereniging Marijke in Lisse.