MENU

Nacht van het Licht

De nacht van 21 op 22 december is de langste nacht van het jaar. Na 21 december worden de dagen weer langer en zal er weer meer licht zijn. Op woensdag 21 december van 17.00 tot 20.00 uur vieren wij in Plein28 de overwinning van het licht over het donker. Het belooft een sprookjesachtige avond vol verhalen, handmassage, workshops, heerlijk eten en warme ontmoetingen te worden. Een vrolijk, warm, licht samenzijn in de donkere en soms moeilijke decembermaand. Iedereen, jong&oud, is van harte uitgenodigd om te genieten van al het moois tijdens de Nacht van het Licht.

De viering van de overwinning van het licht over het donker, Yalda (geboorte), stamt uit de tijd van het Perzische rijk en vindt al eeuwenlang plaats. Niet alleen in de Oosterse wereld vindt er een viering van het licht plaats. In de Scandinavische landen wordt op 13 december het Luciafeest gevierd en in oktober vieren de Hindoes Divali, het feest van de duizend lichtjes.

Kom erbij & doe mee!
Aanmelden voor deze avond vol lichtpuntjes kan tot 19 december via www.plein28.nl of door te bellen met (0252) 757100. We hopen je te ontmoeten op deze bijzondere avond!