MENU

Maatje zoekt Maatje

Vind je het leuk om samen met iemand te gaan wandelen, fietsen of naar de bios te gaan? Zoek je iemand om gezellig koffie mee te drinken of wil je niet alleen naar het museum? Kom dan 2 oktober naar Eetcafé Lef en vind jouw maatje(s)!

Jij bent niet de enige
Een partner die geen zin heeft om mee te gaan, je als jonge moeder eenzaam voelen, een partner die overleden is, verhuisd zijn en niemand kennen of nog niet in contact zijn gekomen met mensen waar jij je welkom bij voelt. Allemaal redenen waarom je thuis op de bank zit terwijl je er liever op uit zou gaan. Je wilt graag nieuwe mensen ontmoeten, maar waar?

Deelname aan Maatje zoekt Maatje biedt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en wellicht ontstaan er waardevolle contacten en nieuwe vriendschappen.

Een deelnemer van Maatje zoekt Maatje vertelt: “Het is zo leuk dat ik nu even een appje kan sturen en er altijd wel iemand is die zin heeft om een kop koffie te gaan drinken. Met een groepje zijn we een groepsapp gestart. Een groepje leuke mensen met dezelfde interesses. Er zijn geen verplichtingen, we spreken af als we er zin in hebben. Dat vind ik wel fijn, want ik wil niet iedere week vast zitten aan iets.”

Wil jij dit ook?
Maatje Zoekt Maatje is al twee keer eerder succesvol georganiseerd. Er zijn nieuwe vriendschappen ontstaan. Op maandag 2 oktober van 10:30 uur tot 13:00 uur wordt deze activiteit in de gezellige ruimte van restaurant LEF in Lisse georganiseerd. Ga in een ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek. Ontdek wat er te doen is in Lisse en Hillegom én ontmoet nieuwe mensen.

Wij zorgen voor een warme ontvangst, twee consumpties per persoon en een lekkere lunch. Natuurlijk helpen we ook om het ijs wat te breken voordat jullie met elkaar in gesprek kunnen gaan. Wellicht heb je een leuke klik met iemand en spreek je nog eens met elkaar af. Of er ontstaat een leuke groep, zonder verplichtingen of wekelijkse ontmoetingen. Wanneer je zin hebt spreek je af. Of dat nu met één persoon is of met een groepje.

Doe ook mee

Meedoen is kosteloos en wij trakteren op koffie en lunch.
Datum en tijd: maandag 2 oktober van 10:30 uur tot 13:00 uur.
Locatie: Eetcafé Lef, Heereweg 234 te Lisse.
Vragen of aanmelden? info@welzijnskompas.nl of (0252)- 757100.