MENU

Het Muziekatelier opent zijn deuren

Ben jij een enthousiaste bewoner die op zoek is naar een eigen creatieve en muzikale plek? Waar je met gelijkgestemden bepaalt wat je wilt doen, hoe je het wilt aanpakken en hoe vaak je dit wilt doen?

Het Muziekatelier is zo een plek in Hillegom. Een plek waar je samen met buurtgenoten en docenten de creativiteit laat stromen. Wij bieden de plek en coaching, jullie de invulling. En wat betreft de naam? Die mogen jullie eventueel ook veranderen.   

Op 17 februari gaat Het Muziekatelier officieel van start en krijgen de eerste ideeën vorm. Een mix van concepten afkomstig van zowel inwoners als docenten zal deze dag gepresenteerd worden, zodat je alvast een voorproefje krijgt van wat Het Muziekatelier te bieden heeft. We hopen dat na de opening in Het Muziekatelier talloze nieuwe ideeën zullen opbloeien. We horen op deze dag ook graag jullie creatieve ideeën en wensen!

Voor wie?
Ben je op zoek naar andere mensen om samen muziek mee te maken, te zingen, naar muziek te luisteren of creatief met zang en muziek bezig te zijn? Loop dan eens naar binnen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Ook als je alleen maar een deuntje wil spelen, ben je hier op de juiste plek. In Het Muziekatelier staat het hebben van plezier en je eigen ding doen bovenaan.  

Maak je muziek, maar heb je thuis geen instrument of geen ruimte om te spelen? Het Muziekatelier biedt jou een plek om even een moment voor jezelf te hebben en muziek te maken.

Praktische info
Elena is het aanspreekpunt van Het Muziekatelier, bij haar kan je terecht met jouw ideeën, aanbod en inspiratie. Zij denkt graag mee hoe jouw dromen waargemaakt kunnen worden.

In februari is Het Muziekatelier open op:
Zaterdag 17 februari 19.30 – 21.00
Maandag 26 februari 10.30 – 12.00

Word je enthousiast van dit verhaal en wil je hier iets in betekenen of wil je graag meedoen met Het Muziekatelier? Nadine van de Hillegomse Muziekschool vertelt er graag meer over. Dus stap eens bij haar binnen of stuur een mailtje naar info@hilllegomsemuziekschool.nl
Meer informatie lees je ook op de de website van de Hillegomse Muziekschool

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om binnen te stappen. Jong en ouder.