MENU

In januari 2024 gaan we van start met het Bruis Lab. Het Bruis Lab is een plek om samen te bruisen, brouwen en bouwen aan initiatieven die zorgen voor meer verbinding in je buurt. Nooit alleen, maar altijd samen met andere verbinders, coaches en buurtwerkers. Om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Om samen het ‘gemeenschapsvuurtje’ in Hillegom en Lisse verder aan te wakkeren.

Jaarprogramma
Het Bruis Lab bestaat uit een jaarprogramma met maandelijks een workshop zodat mooie ideeën voor je buurt met nog meer verbinding, impact, netwerk en plezier kunnen starten. Ook is er elke maand een ‘Brouw & Bouw‘ moment in Plein28 waar je welkom bent voor vragen, om te sparren of verder te werken aan jouw idee of initiatief voor je buurt. Daarnaast is er uiteraard ondersteuning op maat. Nog geen concreet idee, maar wil je je wel inzetten voor meer verbinding in de buurt en zien wat er ontstaat bij het Bruis Lab? Wees welkom om mee te doen!

Meld je aan vóór 1 december
We bieden het BuurtKracht Bruis Lab, met dank aan het Oranje Fonds, twee keer aan. Het eerste Bruis Lab gaat in januari 2024 van start en je kunt je hiervoor aanmelden tot 1 december. Er is plek voor 8 buurtverbinders. Wil je samen met een buurtgenoot meedoen? Dat kan, juíst leuk! Neem voor meer info contact op met buurtwerker Carlijn via c.french@welzijnskompas.nl of meld je aan via onderstaand formulier.

Een betrokken buurt doet er toe en maakt dat niemand er in jouw buurt alleen voor staat.
Elk vuur begint met een vonkje. Doe je mee?