MENU
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

KOFFIE+

5 augustus | 10:15 tot 12:00

Gratis

Na afloop maken we, met mooi weer, een leuke wandeling door het mooie Lisse. Met als afsluiter een lekker ijsje.

KLETSPOT
Wie is jouw grootste held?
Als jij jouw eigen naam kon kiezen, hoe zou je dan heten?
Wat was jouw allerleukste vakantie?
Hoe denk je dat een schrijver jou zou beschrijven in een roman?

Trek een kaartje onder het genot van een kopje koffie of thee en wijs iemand aan die de vraag gaat beantwoorden of geef zelf antwoord. Het draait om de gezelligheid en elkaar beter leren kennen op een leuke manier.

KOFFIE+ is een gezellige koffie ochtend, bedoelt om elkaar te ontmoeten. Deelnemen is kosteloos en iedere keer is er een ander thema. Zo is er al een keer een workshop black out poetry georganiseerd, hebben deelnemers kosteloos deelgenomen aan een workshop Positieve Gezondheid en stond er een ochtend in het teken van sprankelend schrijven. Er komen gemiddeld 15 bezoekers naar deze activiteit die iedere eerste zaterdag van de maand plaatsvindt in de bibliotheek van Lisse van 10:15 uur tot 12:00 uur.

Op 5 augustus zal Dionne Scheepmaker de activiteit verzorgen. Zij werkt al ruim 6 jaar bij Welzijnskompas als buurtwerker en is sinds 3 jaar ook buurtsportcoach.

KOFFIE+ is een samenwerking tussen Bibliotheek Lisse en Welzijnskompas. Wil je meedoen; meld je dan aan via de website van Bibliotheek Bollenstreek of loop even binnen bij de Bibliotheek Lisse. Telefonisch aanmelden kan ook, via (0252) 415782.

 

Gegevens

Datum:
5 augustus
Tijd:
10:15 tot 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

bibliotheek Lisse
Koninginneweg 79A
Lisse,
+ Google Maps