MENU
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

KOFFIE+ kom een sprankelende brief schrijven

02/12/2023 | 10:15 tot 11:45

Gratis

Hoe zorg je ervoor dat je de lezer raakt? Waar kan de lezer kracht uit putten in tijden van een gebroken hart, geldgebrek of rouw?  Leer hoe je een brief schrijft om iemand een hart onder de riem te steken.

Na deze workshop kun je het geleerde ook toepassen bij andere schrijfwerken. Denk bijvoorbeeld aan een speech, poëzie en een huwelijksaanzoek.
Aan het einde van de workshop heb je de keuze om de brief/de brieven in de hartverwarmende snackautomaat te leggen. Deze staan in december in ‘De Warme Bieb’ vestigingen Lisse, Sassenheim, Noordwijkerhout en Oegstgeest.

Achter elk luikje ligt een brief op iemand te wachten die een lief, opbeurend of motiverend berichtje kan gebruiken. Een snack waardoor je wordt opgevrolijkt en steun kan vinden.

Meedoen?
Meedoen is kosteloos. Wil je meedoen; meld je dan aan via de website van Bibliotheek Bollenstreek of loop even binnen bij de Bibliotheek Lisse. Telefonisch aanmelden kan ook, via 0252-415 782

Over Joosje Campfens
Joosje schrijft voor en met mensen om een product, dienst of ander soort verhaal met schoonheid, humor en lichtvoetigheid de wereld in te sturen. Haar verhalen zitten vol slimme marketingtrucjes. Deze trucjes leert ze aan mensen die ook willen schrijven. Ook voor mensen die niets willen verkopen zijn het handige tools om de lezer het verhaal in te trekken. De toon van haar verhalen is positief, humoristisch en herkenbaar. Meer informatie is te vinden op schrijfcursussenhaarlem.nl.

KOFFIE+
KOFFIE+ is een ontspannen koffiemoment met als doel elkaar te ontmoeten en te genieten van een thema, workshop of andere activiteit.

Iedere eerste zaterdag van de maand in de Bibliotheek van Lisse. KOFFIE+ is een samenwerking tussen de Bibliotheek Bollenstreek en Welzijnskompas.

 

 

 

Gegevens

Datum:
02/12/2023
Tijd:
10:15 tot 11:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

bibliotheek Lisse
Koninginneweg 79A
Lisse,
+ Google Maps