MENU
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Alzheimer Café Bollenstreek

21/03/2023 | 19:30 tot 21:30

Gratis

Het gespreksonderwerp deze keer is:

Wat gebeurt er in / met je hersenen.

De diagnose dementie wordt niet zo maar gesteld. Lichamelijk gebeurt er iets in je hersenen, maar ook je gedrag en je lichamelijk functioneren kan gaan veranderen. En dat doet emotioneel iets met jou en de mensen in je omgeving. We gaan vanavond in gesprek met een psycholoog van Marente, Edith de Jong. Zij vertelt over de hersenziekte dementie en de gevolgen daar van voor het dagelijks functioneren. Zij zal reageren op vragen uit de zaal.  

Er is altijd ruimte om uw eigen ervaringen en vragen te delen zodat iedereen na afloop met nieuwe informatie en ideeën naar huis gaat.

Inloop vanaf 19:00 uur. Vooraf aanmelden mag, maar hoeft niet. Wel geldt: vol is vol. Aanmelden graag via acbollenstreek@gmail.com
of anders WhatsApp of inspreken telefoon: 06 23 28 12 33.

Het Alzheimer Café Bollenstreek is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met een vorm van dementie, hun naasten en overige belangstellenden. Een fijne ontmoetingsplek voor tips en informatie over (omgaan met) dementie. Waar je antwoord krijgt op vragen, ervaringen uitwisselt met lotgenoten en ruimte hebt voor sociaal contact. De indeling van de avonden is altijd hetzelfde: half uur inloop, half uur interview met deskundige, half uur pauze, half uur vragen stellen, half uur napraten. Op die manier kan iedereen na afloop met nieuwe informatie en ideeën naar huis gaan.

 

Gegevens

Datum:
21/03/2023
Tijd:
19:30 tot 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Woonzorgcentrum Bloemswaard
Garbialaan 3
Hillegom, 2181LA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie