Meer resultaten..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Algemeen Bestuurslid

Site Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse

Jaarrond lekker fietsen en genieten. We zijn er voor jong en oud

We zijn een positief, actief en gezellig team met de drive om het zowel gasten als vrijwilligers zo goed mogelijk naar de zin te maken en zoveel mogelijk mensen uit hun isolement en op de duofiets te krijgen. Door het vertrek van een van de bestuursleden zijn we op zoek naar een tweede algemeen bestuurslid dat het huidige bestuur wil versterken. De formele rollen van voorzitter, secretaris en penningmeester zijn ingevuld, met op dit moment een algemeen bestuurslid.

Waar je als algemeen bestuurslid aandacht aan gaat besteden, bespreken we graag in onderling overleg. Alles is mogelijk. We kijken naar ieders kennis, ervaring en affiniteit en verdelen zo de taken. Wat we belangrijk vinden, is dat je een teamplayer bent.

Het bestuur heeft als taken algehele coördinatie, financiën, organisatorische aspecten, sponsoring en contacten met stakeholders, fondsen en andere welzijnsorganisaties. Op dit moment heeft ieder bestuurslid een eigen aandachtsgebied. Het bestuur komt ongeveer acht keer per jaar bij elkaar en het uitgebreide kernteam zo’n vier keer. Zo nu en dan komt een van de aandachtsgebieden aan de orde. Als er geen aanleiding is of geen belangrijke punten zijn, wordt er niet vergaderd.

Doe jij mee in ons enthousiaste bestuur? Neem dan eens contact op met voorzitter Joop den Blanken voor een informeel gesprek via bestuur@fietsmaatjeshillegomlisse.nl.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Jouw route uitstippelen met Welzijnskompas? Maandelijks op de hoogte van interessante nieuwsitems en superleuke activiteiten.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Jouw route uitstippelen met Welzijnskompas? Maandelijks op de hoogte...