logo

Vrijwilligerswerk

Mensen zetten zich graag in voor een ander. Omdat het voldoening geeft, en nieuwe contacten of ervaringen oplevert. Maar ook om expertise en kennis niet verloren te laten gaan. WelzijnsKompas bemiddelt, matcht en verbindt vraag en aanbod.

Klik hier voor meer informatie over:

Project Talent (MDT)

Welk werk past bij mij?

Hoe vind ik vrijwilligerswerk?

Advisering vrijwilligersbeleid

Of maak direct een afspraak met de medewerker vrijwillige inzet.
Bekijk hier de privacyverklaring.

Tafel van WelzijnsKompas

De Tafel van WelzijnsKompas is op maandag te bezoeken in de bibliotheek van Lisse en op dinsdag in Plein28 in Hillegom.

Lees verder...

Vrijwilligerswerk, maar wat?

Denkt u erover vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet u nog niet wat? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Tijdens een intakegesprek helpen zij u om talenten, mogelijkheden en wensen in kaart te brengen. Ook krijgt u advies over het zoeken naar vacatures. Bel of mail voor een afspraak.

Lees verder...

Links naar adviesorganisaties

Er zijn organisaties die gespecialiseerd zijn in het adviseren van vrijwilligersorganisaties. Hun dienstverlening is vaak kosteloos of er wordt een geringe vergoeding gevraagd. Via de link naar de websites kunt u meer informatie vinden. Lees verder om bij de links te komen. www.sesamacademie.nl www.movisie.nl www.fonds1818.nl www.vrijwilligerswerk.nl www.oranjefonds.nl

Lees verder...

In between jobs?

Er zijn steeds meer mogelijkheden tot het doen van vrijwilligerswerk op uw eigen niveau. Soms zijn er beperkende voorwaarden vanuit het UWV. Samen met de adviseur Vrijwillige inzet kunt u bespreken wat er voor uw mogelijk is. En wat uw wensen en talenten zijn. Bel of mail voor meer informatie of het maken van een …

Lees verder...

Vacatures voor vrijwilligers

Mensen zetten zich graag in voor een ander. Omdat het voldoening geeft, nieuwe contacten of ervaringen oplevert. Maar ook om expertise en kennis niet verloren te laten gaan en in te blijven zetten voor mensen of organisaties. WelzijnsKompas bemiddelt, matcht en verbindt vraag en aanbod. Bekijk hier alle vrijwilligersvacatures. Plaats hier een vrijwilligersvacature.

Lees verder...