MENU

Samen Gezond, ook in de zomermaanden

Al drie jaar op rij wordt Samen Gezond met groot succes georganiseerd in ’t Poelhuys in Lisse. Ook dit jaar zijn er vijf reeksen Samen Gezond; twee reeksen in het voorjaar en drie in het najaar. Veel deelnemers gaven dit seizoen aan dat ze ook graag in de zomer willen blijven bewegen, zowel in groepsverband als in de buitenlucht.

Goed nieuws!
In juli, augustus en september kun je elke maandagochtend van 10:00 tot 11:00 uur een bewegingsles volgen bij professionele trainer Mauris Opdam.

Tijden en verzamelpunt
Om 9:50 uur verzamelen we op het parkeerterrein bij Boot en Broersen Fysiotherapie in Lisse. Vervolgens vertrekt de groep naar het Mondriaanpark om daar gezellig één uur te gaan bewegen met z`n allen.

Kosten
Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor 60 euro. Dit is een kaart voor 10 lessen, geldig van 1 juli tot en met 30 september 2024. Betalen kan bij Mauris of Dionne (ter plekke of via Welzijnskompas, Nassaustraat 31b, Lisse).

Communicatie
Begin deze maand zal de trainer een appgroep oprichten. In deze appgroep houden we elkaar op de hoogte. Als het weer te slecht is om buiten les te geven of er is andere belangrijke informatie over de lessen, wordt dit via de appgroep doorgegeven.

Doe mee en blijf in de zomermaanden ook lekker in beweging!