MENU

Mantelzorgcompliment 2024

Het mantelzorgcompliment kan weer aangevraagd worden!

Heb jij in 2023 een mantelzorgcompliment ontvangen en is jouw situatie ongewijzigd? Dan ontvang je dit jaar een brief waarin staat wanneer je het compliment kunt ophalen. Aanvragen is dus niet nodig! 

Heb jij in 2023 geen mantelzorgcompliment ontvangen en ben jij wel mantelzorger? Vraag dan het compliment aan via deze link of haal het formulier op bij Welzijnskompas. Meer informatie en de voorwaarden zijn ook op de website te vinden.

Het is ook mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier kan worden opgehaald bij Welzijnskompas in het Medisch Centrum Lisse (dinsdag en donderdag 9.00-12.30u) en het Dienstencentrum Elsbroek Hillegom (maandag, woensdag, vrijdag 9.00-12.30u).

Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering voor mantelzorgers uit Hillegom en Lisse. De gemeentes vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed worden ondersteund en de waardering krijgen die ze verdienen. Ook dit jaar kiezen de gemeentes voor een waardering met een waarde van 100 euro. Er is een keuze uit twee opties. Cadeaubonnen van lokale ondernemers met keuze dicht bij huis en steun voor de lokale ondernemers! Of een VVV Cadeaukaart die lokaal, regionaal of landelijk kan worden besteed.

Voor vragen en/of hulp met het invullen van het mantelzorgcompliment kan contact worden opgenomen met Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of via (0252) 757100.