MENU

Gluren bij de buren in Medisch Centrum Lisse

Dit jaar is het zover: het Medisch Centrum Lisse doet mee met het festival Gluren bij de Buren op zondagmiddag 8 oktober 2023!

Dit jaarlijks terugkerende muziekfestival is een begrip in Lisse. Het festival biedt inwoners van Lisse en omgeving de kans om op laagdrempelige wijze te genieten van muziek, dans en theater. Jong en oud is welkom om elkaar in huiskamers, bij organisaties en in de buitenruimte van Lisse te ontmoeten. Er zijn plekken waar een 6-koppige band speelt, maar er zijn ook plekken waar een duo optreedt of een one-man band.

In de koepelruimte van het Medisch Centrum Lisse (voorheen pand Rabobank) speelt de band Saxofonia uit Katwijk. De saxofonisten van de Harmonie Katwijk verzorgen een gevarieerd programma van herkenbare muziekstukken.

Tijdstippen optredens: 14.00-14.30, 15.00-15.30 en 16.00-16.30.
Adres: Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31, Lisse.

Medewerkers van Welzijnskompas en andere gebruikers van het Medisch Centrum Lisse zijn aanwezig en zorgen voor koffie, thee, water, limonade en wat lekkers.
Je bent van harte welkom! Delen is fijn. Nodig buren, kennissen en vrienden uit door ze deze link te sturen: Kom je ook gluren bij de buren?

Voor meer info zie: www.glurenbijdeburen-lisse.nl