MENU

De Papierwinkel

De Papierwinkel is voor inwoners van Lisse en Hillegom die vragen hebben over hun administratie, regelingen, het invullen van formulieren of het lezen van ingewikkelde brieven. Hier zijn geen kosten aan verbonden. De Papierwinkel is Iedere maandagmiddag te bezoeken in de bibliotheek van Lisse en iedere dinsdagmiddag in de bibliotheek van Hillegom. Beide dagen van 15.30 tot 17.00 uur. Voor Lisse maak je een afspraak bij de balie van de bibliotheek Lisse of via 0252-415782, maar ook via de website van bibliotheek Bollenstreek. En voor Hillegom bel je met 023-5115413 of via de balie van de bibliotheek Hillegom.

De vrijwilligers van De Papierwinkel helpen je tijdens het spreekuur of maken een (vervolg)afspraak. Indien nodig wordt er doorverwezen naar professionele organisaties zoals Humanitas, Voor ieder 1, Welzijnskompas of andere instanties.

De Papierwinkel is een samenwerking tussen de bibliotheek Bollenstreek, Humanitas en Welzijnskompas.

Vrijwilliger worden
Vind je het een uitdaging om andere mensen met hun administratie te helpen en lijkt het je leuk om dat te doen bij De Papierwinkel Lisse? Meld je dan aan bij Humanitas via ta.duinenbollenstreek@humanitas.nl of bel met Angela Selhorst, coördinator Thuisadministratie 06-82012869.