MENU

Museum De Zwarte Tulp – Balie/VVV medewerkers

  • Overal
  • Solliciteren is gesloten

Wegens uitbreiding openingstijden hebben wij meer vrijwilligers nodig!

Museum De Zwarte Tulp is hét museum over de bloembollencultuur en aan bollen gerelateerde kunst. We nemen onze bezoekers mee in het rijkgeschakeerde verhaal van de bloembollencultuur: de eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land met zijn seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijk onderzoek, de handel, de export en toeristische promotie.

In het najaar komen er weer nieuwe tentoonstellingen en omdat wij meer bezoekers verwachten, willen wij bredere openingstijden hanteren. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Samen met uw collega VVV/baliemedewerker bent u het visitekaartje van het museum en zorgt u er samen voor dat de bezoeker kan genieten van alles wat het Museum te bieden heeft. U komt te werken in een enthousiast team van vrijwilligers. Het Museum is nu voor bezoekers geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Vanaf het najaar willen we graag dus eerder open vanaf 11.00 uur.

Bent u klantvriendelijk en heeft u enige affiniteit met kassa en computer dan komen wij graag in contact met u. U, als medewerker, bepaalt zelf per maand hoe dikwijls en welke dagen u beschikbaar kunt zijn. De balie wordt tijdens de openingsuren altijd door twee mensen bediend. Kennis hebben van de streek en het spreken van vreemde talen (ook al is dit beperkt) is een pré. Altijd al in een museum willen werken? Wij zoeken nieuwe collega’s! Het museum kan niet bestaan zonder voldoende VVV- en baliemedewerkers. Als u belangstelling heeft, neem dan contact op met mvbrug@museumdezwartetulp.nl
Tot ziens in Museum De Zwarte Tulp