MENU

Workshops Positieve Gezondheid in Plein28

Positieve Gezondheid
Gezondheid is meer dan niet ziek zijn. Het gaat ook om kwaliteit van leven en lekker in je vel zitten. Wil jij eens met een andere, bredere blik naar je eigen gezondheid kijken? Om zo meer inzicht krijgen in je écht belangrijk vindt in je leven? Doe dan mee met de workshop Mijn Positieve Gezondheid!

Programma
Bij Plein28 staat dit jaar een reeks workshops gepland over Positieve Gezondheid. Zo krijgt iedereen de kans om kennis te maken met dit gedachtegoed. Tijdens deze workshops ga je op zoek naar wat jou energie geeft en helpt om lekker in je vel te zitten. Belangrijk is vooral wat je wilt en kunt, in plaats van wat je zou moeten. Je maakt kennis met het spinnenweb van Positieve Gezondheid en krijgt handvatten om ermee aan de slag te gaan.

Aanmelden
De eerstvolgende workshop is op 13 april 2023, van 14.00-16.00uur.
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 dag van tevoren. Schrijf je in via de activiteitenkalender in het hoofdmenu of www.plein28.nl, daar vind je ook de data van de andere workshops. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laura van Oss, l.vanoss@welzijnskompas.nl