MENU

Word jij onze nieuwe coördinator bij AutoMaatje Hillegom-Lisse?

Even boodschappen doen of een partner in het verzorgingstehuis bezoeken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met AutoMaatje helpen we mensen mobiel en actief te blijven. Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Blijf je daardoor vaker thuis dan gewenst? Met AutoMaatje kom je weer onder de mensen!

Dagelijks staan er dertig enthousiaste vrijwillige chauffeurs klaar om deelnemers van AutoMaatje te vervoeren naar activiteiten of afspraken, en onlangs werd de 1000e rit gereden! Een mooie prestatie van zowel de chauffeurs als van de vrijwillige matchmakers die de vervoersaanvragen registeren en koppelen aan chauffeurs.

Word vrijwilliger van Team AutoMaatje
Wil je graag deel uitmaken van dit leuke team en een paar coördinerende taken op je nemen op een moment dat jou uitkomt? Heb je wekelijks ongeveer 1 á 2 uur beschikbaar? Dan is deze rol wellicht iets voor jou.  

Vind jij het leuk om:  

  • als contactpersoon te fungeren en de andere vrijwilligers bij te staan bij vragen, waarbij je natuurlijk altijd kunt sparren met een medewerker van Welzijnskompas?
  • bijeenkomsten te organiseren voor het team van AutoMaatje?
  • intake gesprekken te voeren met potentiële nieuwe vrijwilligers?

En verder:

  • word je opgenomen in de appgroep en kom je in actie als een rit onverhoopt niet door kan gaan;
  • krijg je toegang tot het registratiesysteem van de ANWB, dit kan ook vanuit huis;                                       
  • zorg je ervoor dat bij een tekort aan vrijwilligers tijdig actie wordt ondernomen en zet je een vacature uit. Ook dit kan eventueel in overleg met een medewerker van Welzijnskompas.

Enthousiast?
Stuur een mailtje naar automaatje@welzijnskompas.nl

We kijken uit naar jouw bericht, voor eventuele vragen kun je ook contact opnemen via hetzelfde mailadres.