MENU

Wat wil jij?

Onze activiteiten zijn er voor en door inwoners. We zijn dan ook benieuwd wat jullie vinden en willen. Daarom hebben we in Plein28 een prikbord neergezet waarop je een berichtje kan achterlaten. Met een goed idee, iets wat je mist of wat juist top is. Wil je dit liever niet? Dan staat er ook een ideeënbus waar je een briefje in kan doen.

Op dit prikbord kun je ook informatie en foto’s over activiteiten en workshops delen. Als het maar geen reclame of flyers betreft. Wat wel? Bijvoorbeeld een goed idee, als je andere mensen zoekt om een leuke creativiteit mee te doen.

Denk je, ik zou zelf ook wel eens iets willen doen of organiseren? Dat kan! Laat het ons vooral weten. Je hoeft echt geen toptalent te zijn. Gezelligheid, plezier en samen bezig zijn is het belangrijkste. Doe je dus bijvoorbeeld een cursus of opleiding en wil je oefenen, ben je liever samen creatief bezig dan alleen? Stop dan een briefje in de ideeënbus, bel ons, stuur een bericht via de chat, of mail naar info@welzijnskompas.nl