MENU

Tuinieren in de lentezon

Het is weer tijd voor tuinieren! Als je zin hebt om samen met anderen in de lentezon aan de slag te gaan, nodigen we je van harte uit voor de maandelijkse tuinwerkdag op De Groeituin in Hillegom. Elke eerste zaterdag van de maand, van 10.00 tot 13.00 uur, trekken we de werkschoenen aan en stropen we de mouwen op. Er zijn grote en kleine klussen, voor ieder wat wils. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd.

Langs de Oude Beek, wat volgens velen het mooiste paadje van Hillegom is, vind je De Groeituin. De Groeituin bestaat uit twee tuinen; De Belevingstuin en De Moestuin. De Belevingstuin is een tuin om de zintuigen te prikkelen en een prachtige ontmoetingsplek. Voor vlinders en bijen is het heerlijke plek om te genieten van alle bloemen. Op De Moestuin wordt op biologische wijze groenten en fruit gekweekt. Hou je van lekker in de aarde wroeten en vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Kom erbij en doe mee!

Iedereen is van harte welkom om sfeer te komen proeven en mee te komen doen op de De Groeituin! Aanmelden kan telefonisch via (0252) 757100 of stuur een e-mail naar info@welzijnskompas.nl. We zien je bij de De Groeituin!