MENU

Save the date: Inspiratiebijeenkomst Eenzaamheid 6 maart a.s.

De man op het hoekje die altijd alleen op de bank zit en enthousiast zwaait als je voorbij loopt, die leuke jonge vrouw die altijd blijft plakken om een praatje te maken, degene voor je in de rij die wel een heel lang praatje met de caissière maakt. Zullen deze mensen eenzaam zijn? En zo ja, wat zou jij dan voor ze kunnen betekenen?

Waarschijnlijk heb jij je ook wel eens eenzaam gevoeld. We weten dus hoe dit voelt. Maar hoe herken je nou dat iemand eenzaam is? En wat nou als iemand inderdaad eenzaam is en hier graag wat in wil veranderen? Wil jij hier meer over weten? Kom dan naar onze inspiratiesessie!

Wat kun je verwachten?
Amanda van Diemen, dorpsdichter van Hillegom, leidt ons door het programma. Met inspirerende verhalen van inwoners, ervaringsdeskundigen, vrijwilligersorganisaties, straatverbinders en samenwerkingspartners. Maar ook door op een leuke manier in gesprek te gaan. Om te inspireren, van elkaar te leren en het samen te doen. Dit doen we op verschillende manieren, in spelvorm en in groepjes. Ervaringsdeskundigen van Lumen en wethouders Riet Austie van Lisse en Jan van Rijn van Hillegom zijn hierbij ook aanwezig.

6 maart 17.00-19.30 uur
Fioretti College, Sportlaan 3 in Lisse

Meer info? Neem voor vragen of meer informatie contact op met Natalia Warmerdam.

Aanmelden is fijn en kan via info@welzijnskompas.nl, dan weten wij ongeveer hoeveel mensen er komen.