logo

Samen Gezond – weer van start!

Op 20 september starten we, na een mooie eerste reeks in het najaar van 2020, met een nieuwe editie van Samen Gezond in Hillegom.

Samen Gezond bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten op de maandagochtend (10.00 tot 13.00 uur). Tijdens elke sessie gaan we bewegen onder leiding van buurtsportcoach Paul de Bree en verzorgt Esma Mejdoubi-Plessius van Gezond met Esma een overheerlijke, gezonde lunch. Daarnaast komen er interessante sprekers aan het woord;

  • Rosanne Warmerdam van Healthy Hillegom & de kracht van een gezonde leefstijl
  • Mirjam Ruigrok van HartExperts & de vitaliteitspiramide
  • Leo van Lent & Chi Gong
  • Vera Hols & (zelf)compassie en verbindende communicatie
  • Petra Hoek van pH Vitaal & suiker
  • Sabine Huurneman van Mindfulness Hillegom & mindfulness

Positieve Gezondheid vormt de basis van Samen Gezond, waarbij gezondheid gezien wordt als zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte. Bij Positieve Gezondheid draait het om lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Klik hier voor meer info over Positieve Gezondheid.

Kosten, aanmelden en meer info
De kosten voor Samen Gezond zijn in totaal (8 bijeenkomsten) 40 euro, inclusief een heerlijke, gezonde lunch. Daarnaast ontvang je het online programma van Gezond met Esma waarin verder wordt ingegaan op een gezonde leefstijl.
Mocht de financiële bijdrage een belemmering voor je zijn om mee te doen aan Samen Gezond, dan gaan we hierover graag in gesprek. Voor aanmelden of meer informatie mail je naar buurtwerker Carlijn French. Bellen kan ook.

Mail          c.french@welzijnskompas.nl

Telefoon:  0252-757100

 

 

 

Neem contact op

Bel mij terug