MENU

Positieve reacties van deelnemers op de Positief Leven Cursus

Na zes intensieve en levendige sessies werd afgelopen november de cursus Positief Leven afgerond. De acht deelnemers vormden al snel een mooie, open en hechte groep.

Na de cursus ontvingen wij waardevolle feedback:

“Ik heb heel veel aan mezelf gewerkt, boeken gelezen en begeleiding gehad. Ik stop ermee. Nu ik deze cursus heb gedaan, weet ik dat ik goed ben zoals ik ben.” 
“Ik ben me ervan bewust geworden dat ik een goed leven heb en best een rijk mens ben.”
“Eigenlijk ben ik altijd bezig geweest voor anderen. Sinds een poosje probeer ik ook goed voor mezelf te zorgen. De cursus heeft me daarin geholpen. Ik merk dat ik m’n grenzen beter bewaak – heel prettig.”

Voor elke deelnemer was er de kans om hun kijk op de wereld te verkennen en te realiseren dat bewuste keuzes hierin mogelijk zijn. Waar je je aandacht op richt, op dat wat (nog) niet lukt of op wat al goed gaat? Binnen de groep werd duidelijk dat iedereen een eigen perspectief heeft, maar ook dat er veel gemeenschappelijk is. Dit stelt ons in staat om samen te ontdekken hoe we vriendelijker naar onszelf en anderen kunnen zijn.

In het voorjaar starten we weer met een nieuwe groep in Lisse. Wil je meedoen of een gesprek om te kijken of het iets voor je is? Stuur een mailtje naar info@welzijnskompas.nl of bel naar (0252) 757100.