MENU

Maatjescafé: nieuwe mensen ontmoeten en samen leuke dingen doen

Donderdagavond 30 mei 2024 is er weer een Maatjescafe! Deze keer ben je welkom in Open Hof in Hillegom.

Het Maatjescafé vindt meerdere keren per jaar plaats in Hillegom en Lisse en is elke keer weer een gezellige activiteit. Het Maatjescafé biedt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle contacten te leggen.  

Veel van ons herkennen het: We zitten thuis op de bank, terwijl we er eigenlijk liever op uit willen. Je hebt zin om nieuwe mensen te ontmoeten, samen te wandelen, gezellig koffie te drinken of een keer naar de bios of het museum te gaan. Maar nieuwe mensen ontmoeten is nog niet zo makkelijk. Tijdens het Maatjescafé kom je wel makkelijk in contact met mensen uit de buurt.

Een deelnemer van het Maatjescafé: ‘het is zo leuk dat ik nu even een appje kan sturen en er altijd wel iemand is die zin heeft om een kop koffie te gaan drinken. Met een groepje zijn we ook een groepsapp gestart. Een groepje leuke mensen met dezelfde interesses. Er zijn geen verplichtingen, en we spreken af als we er zin in hebben. Dat vind ik heel fijn.’

Kom erbij: Op donderdagavond 30 mei wacht een hartelijke ontvangst op je, inclusief twee drankjes en een heerlijk nagerecht, terwijl je de kans krijgt om met anderen in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen. Tijdens de kennismakingsronde zorgen we ervoor dat iedereen zich meteen op zijn gemak voelt.

Datum en tijd: donderdag 30 mei 2024 van 19:15 uur tot 21:00 uur

Locatie: Open Hof, Raadhuisstraat 3, 2181 AT, Hillegom

Kosten: 3,50 euro  p.p.  (contante betaling bij binnenkomst)

Aanmelden kan tot en met 29 mei 2024 via deze link.

Dit keer wordt het Maatjescafé mogelijk gemaakt door Welzijnskompas en Open Hof. Wil je ook een keer een Maatjescafé organiseren, meehelpen bij de organisatie, of op een andere manier (in natura) bijdragen aan het Maatjescafé? Neem contact op Welzijnskompas via info@welzijnskompas.nl of (0252) 757100.