logo

Ik doe mee

 

WelzijnsKompas is in samenwerking met Lumen, SportSupport, Welzijn Teylingen en de gemeenten in de Bollenstreek op 7 april 2021 gestart met het project

Ik  doe  mee

Bij dit project draait alles om meedoen. Willen, kunnen én mogen meedoen. Om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Iedereen kan namelijk tegen uitdagingen aanlopen in het leven. Zoals niet lekker in je vel zitten, geen energie meer hebben of iemand missen om leuke dingen mee te doen. Vanuit Ik doe mee staat dan ook niet het probleem of ziekte centraal, maar wat mensen daarnaast nog wel kunnen en willen. Bijvoorbeeld meedoen aan leuke activiteiten of groepstrainingen, vrijwilligerswerk of talenten delen tijdens activiteiten en workshops.

Ik doe mee is er voor, door en met inwoners van de Bollenstreek. Voor iedereen die wil meedoen aan activiteiten en/of wil ontdekken waar talenten en persoonlijke kwaliteiten liggen en hiermee aan de slag wil. Dit doe je vanuit een persoonlijke route waar zelf keuzes maken en eigen wensen en behoeftes centraal staan. Deze route vul je zelf in aan de hand van workshops, trainingen en diverse activiteiten. De welzijnscoaches en buurtsportcoaches staan klaar om je persoonlijk advies en begeleiding te geven op het gebied van welzijn, sport en bewegen. Doe jij ook mee?

Binnen Ik doe mee worden initiatieven van inwoners zelf ook heel erg gewaardeerd en aangemoedigd. Leuke initiatieven en bijdragen zijn dan ook erg welkom. De online community en themacafés bieden vanaf juli ook een platform voor ontmoeting en ondersteuning. Ook hier staan wij open voor ideeën of mensen die willen bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan maatschappelijke thema’s als financiële moeilijkheden, erbij horen, eenzaamheid, positief leven, je anders voelen en kwetsbaar & krachtig.

Wil je meer weten over Ik doe mee voor inwoners, lees dan hier verder. Over Ik doe mee voor organisaties, lees je hier meer.

Neem contact op met Natalia Warmerdam, projectleider Ik doe mee, als je meer wilt weten of wilt meedoen als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Mail:             n.warmerdam@welzijnskompas.nl

Telefoon:   06 – 45 34 19 36

Neem contact op

Bel mij terug