MENU

Het organiseren van (hulp)troepen- bijeenkomst voor mantelzorgers

Zorg jij voor een naaste met een haperend brein? Meld je dan aan voor een mooi moment van ontmoeting.

Op woensdag 7 juni organiseert ontmoetingscentrum Bollenstroom samen met Welzijnskompas een workshop en een avond van ontmoeting voor mantelzorgers die zorgen voor een naaste met een ‘haperend brein’. Je kunt dan denken aan dementie, Parkinson of naasten die een herseninfarct of hersenbloeding hebben gehad of ander niet-aangeboren letsel hebben opgelopen.

Zowel partners als kinderen zijn welkom. De avond staat in het teken van: hulp vragen, steun organiseren; hoe doe je dat? We weten dat veel mantelzorgers behoorlijk belast zijn met de zorg voor hun naasten en dat ze niet altijd de ruimte voelen of de mogelijkheid zien om steun te organiseren.

Er is deze avond ruimte om ervaringen te delen,  er wordt informatie gedeeld over de begeleiding en steun die mogelijk is vanuit Welzijnskompas. Daarnaast gaan we actief met elkaar aan de slag. Wat doe je al op het gebied van hulp en steun vragen, hoe zou je dit nog meer kunnen doen en hoe doe je dit op een helpende manier?

De avond wordt begeleid door Anita van Duin, programmacoördinator van het ontmoetingscentrum en Marjon Wagemans, mantelzorgadviseur bij Welzijnskompas. De avond vindt plaats in het ontmoetingscentrum, Mariastraat 28 in Hillegom.

Woensdag 7 juni van 19:30 tot 21:30 uur.

Aanmelden kan via info@welzijnskompas.nl / (0252) 757100

en via bollenstroom@zorgbalans.nl / (023) 8918918