MENU

Summerschool

Op 11 juli begint Summerschool!, vol leuke workshops en activiteiten!

De zomervakantie is weer van start gegaan. Tijd om op vakantie te gaan en leuke dingen te doen, maar dit geldt niet voor iedereen. Ook voor mensen die niet op vakantie gaan en tijdens de vakantie niet stil willen zitten, zijn er diverse activiteiten en workshops te volgen. Doe mee met de Summerschool!

Summerschool wordt opgezet vanuit het project ‘Ik doe mee’ en is voor volwassen uit de Duin- en Bollenstreek. Op verschillende locaties in Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Denk o.a. aan muziek, wandelen, mindfulness, talentontwikkeling, reiki, martial arts en gezond koken.    

Je maakt kennis met allerlei activiteiten die veelal ook een vervolg kennen na de vakantieperiode. De Summerschool activiteiten dienen dan mogelijk als opstap naar het reguliere aanbod. Zoals één van de vorige deelnemers vertelde “ik deed mee met Summerschool en ben zo doorgerold naar het standaard aanbod. Ik doe nu mee met allerlei activiteiten in Plein28 en in de Lollyfabriek en heb zo weer wat om handen.”  

Iedereen die wil meedoen aan Summerschool kan zich aanmelden via www.ikdoemee.online of bellen naar 0252–757100. Ook als je meer informatie wil over bijvoorbeeld alle activiteiten kun je terecht op genoemde website.