MENU

Samen tegen eenzaamheid – 11 mei

Van 22 tot en met 28 mei 2023 is het European Mental Health Week. Het doel van deze week is meer begrip te krijgen en te leren over geestelijke gezondheid. In de gemeenschap, op school, werkplekken en thuis. Zodat iedereen kan gedijen en bloeien in elke levensfase.

In aanloop naar deze week en tijdens deze week organiseren wij verschillende activiteiten tijdens de Ik doe mee weken.

Samen tegen eenzaamheid
Tijdens deze week willen wij vanuit de kerngroep eenzaamheid ook aandacht vragen voor eenzaamheid. Jong en ouder, jij bent niet de enige die verbinding mist.

Wat kan je verwachten?
Een interactieve workshop eenzaamheid, tijdens de workshop gaan we actief aan de slag. Je krijgt informatie over eenzaamheid, maar we willen ook vooral horen welke vormen van eenzaamheid jullie tegenkomen. Wat doe je nu al en wat kan beter? Wat zijn jullie ervaringen; wat werkt wel en wat juist niet? Hoe zien inwoners van Hillegom en Lisse dit? Wat zijn jouw wensen als inwoner?

We bundelen initiatieven, zodat we zo ook van elkaar weten wat ons bezighoudt. En samenwerken, in plaats van het alleen te doen. Hierdoor ga je de deur uit met voorbeelden van anderen, weet je wat inwoners willen en heb je organisaties gevonden om mee samen te werken.

Praktische informatie
Wanneer: donderdag 11 mei 2023
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Waar: Plein28, Henri Dunantplein 28 in Hillegom
Voor wie: iedereen uit Hillegom en Lisse

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden graag, zodat wij het aantal deelnemers van te voren kunnen inschatten. Aanmelden kan via info@welzijnskompas.nl

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Natalia via n.warmerdam@welzijnskompas.nl of bel/app
naar 06 – 45341936.