MENU

Doe mee met imPOSSIBLE

Natasja ontmoet graag andere mensen die in de Bollenstreek wonen en belemmeringen ervaren om mee te doen aan reguliere sportactiviteiten. Natasja klopte aan bij buurtsportcoach Dionne en samen organiseerden zij op 22 augustus en 25 oktober de eerste 2 edities van imPOSSIBLE bij Atletiekvereniging De Spartaan in Lisse. De derde editie staat gepland op 29 november, doe je mee?

imPOSSIBLE staat voor:    

IM

Positief

Openminded

Sociaal

Spel

Interactie

Beweging

Laagdrempelig

Erkenning                                                                                                                                                                                       

Maar er is toch genoeg te doen op het gebied van bewegen in Lisse? Dat is waar, maar wanneer je wat minder mobiel bent, vaak pijn ervaart of chronisch moe bent is het toch heel lastig om passend aanbod te vinden.   

Daarom is imPOSSIBLE een leuke activiteit, voor mensen van 20 tot 40 jaar, waar gezelligheid en beweging centraal staan. Bouwie de Vries van BodyBouw geeft 30 minuten beweegles op maat. Er wordt rekening gehouden met wat de deelnemers aankunnen, we richten ons op wat wel mogelijk is.

De bijeenkomsten worden afgesloten met een gezellige lunch. Iedere bijeenkomst is anders, maar heb je zelf een goed idee, dan horen we het graag. Is het (nog) te spannend voor jou om meteen mee te doen…..kijk dan een keertje mee langs de ‘zijlijn’. Het gaat om lekker in beweging zijn en gezelligheid.                                                                                                                                                              

Meedoen aan de activiteit is gratis. Nieuwsgierig? Leuk!
Aanmelden kan via een mailtje naar Dionne of bel 06-45331545