MENU

De Week van de Ontmoeting

Tijdens de landelijke Week van de Ontmoeting, dit jaar van 29 september t/m 6 oktober, staan ontmoetingen centraal. Een week waarin er extra aandacht is voor eenzaamheid, want veel mensen in Nederland voelen zich wel eens eenzaam. Met een mooie ontmoeting kan je kleur geven aan iemands dag. Het kan een lichtpuntje zijn voor jezelf of voor de ander. Ga samen naar een van de vele activiteiten die deze week in Hillegom en Lisse plaatsvinden.

Welzijnskompas organiseert meerdere activiteiten tijdens de Week van de Ontmoeting. Kom langs voor een vonkje & een bloem, sluit aan bij het Positief Leven Café, leer schminken, ga lekker aan de slag bij De Groeituin, start met Samen Gezond of verras iemand met een ontmoetingsgebakje. Heb je zin in een mooi verhaal tijdens de Week van de Ontmoeting? Kom dan op 4 oktober van 14.00 tot 15.00 uur naar de Bibliotheek van Lisse. Vera Hols, mantelzorgadviseur bij Welzijnskompas, vertelt je die dag graag meer over het boeiende levensverhaal van Franciscus van Assisi – een wilde middeleeuwer die alles aanpakte waar hij zin in had en zin in zag. Over daadkrachtige liefde en zorg voor dieren, mensen en de natuur. Kom luisteren, vragen stellen of ook zelf vertellen. Voor iedereen – jong of oud – die van verhalen houdt of gewoon gezellig langs wil komen. Bekijk op Ikdoemee.online alle activiteiten.

Feestelijke opening Week van de Ontmoeting
Donderdag 29 september van 10.00 tot 11.00 uur in de bibliotheek Lisse. Met wethouders Riet Austie en Jan van Rijn. Een feestelijke aftrap van de week. En informatie over de training ‘Van eenzaamheid naar verbinding’.
Komt allen!

Hopelijk tot ziens tijdens de Week van de Ontmoeting!