MENU

De Reizende Ster

De ster van deze editie is Michelle. Als vrijwilliger draagt zij haar steentje bij aan de activiteit Schmink Geluk.

Michelle zag het team schminken bij de seizoenopening van speeltuin Kindervreugd in Hillegom en enthousiast geworden sloot zij zich aan.
Zes kleurrijke dames vormen samen het team Schmink Geluk. Zij fleuren lokale events (zonder winstoogmerk) op met vrolijk geschminkte gezichtjes. Schmink Geluk zorgt voor een glimlach op het gezicht. Bij de kinderen die je schminkt én bij jezelf.

Met wie maken we kennis vandaag?
‘Ik ben Michelle, 35 jaar. Ik woon in Hillegom, maar ik heb ook jaren in Den Haag gewoond. Ik werk fulltime als ambtenaar en ik heb drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik bezig met allerlei dingen, waaronder schminken bij Schmink Geluk en ik help bij de scouting van mijn kinderen. Dit zijn dingen die ik heel leuk vind en mijn kinderen ook!’

Waar word je blij van?
‘De blije gezichten van de geschminkte kinderen wanneer ze in de spiegel kijken. Wat ook weer zorgt voor blije gezichten bij de ouders. Zo hebben wij een keer mogen schminken bij de opvang voor Oekraïners in Hillegom. Zonder dat wij elkaars taal spraken, werd er door de kinderen een plaatje aangewezen. Ze werden geschminkt en zodra zij zichzelf zagen, straalden zij van geluk! Daar kan ik écht blij van worden! Daar krijg ik energie van.’

Je helpt graag een ander, wat brengt dat jou?
‘Schminken vind ik gewoon ontzettend leuk! Ik leer steeds weer nieuwe technieken en word ook steeds vaardiger. En dan de blije kindjes, dat geeft mij energie! Team Schmink Geluk is altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Dus bij deze: vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en voor wat extra kleur en vrolijkheid te zorgen in Hillegom en Lisse? Kom een keer langs en ervaar het zelf!’

Heb je een tip voor de lezers?
‘Doe vooral wat je leuk vindt. Doe iets wat jou energie geeft, zo blijft het leuk om een ander te helpen.’

Team Schmink Geluk is op vrijwillige basis in te zetten in Hillegom en Lisse. Voor info of aanmelden, neem contact op met buurtwerker Carlijn French van Welzijnskompas.

Telefoon:  0252 – 757 100

Mail: c.french@welzijnskompas.nl

Buurtwerk komt graag in contact met bijzondere sterren in Hillegom en Lisse. Ben of ken jij een bijzondere ster die zorgt voor mooie ontmoetingen? We horen het graag!

Carlijn French: c.french@welzijnskompas.nl

Dionne Scheepmaker: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl