MENU

Cursus positief leven – 3 oktober van start

Wil jij meer plezier en veerkracht in je leven? Goed nieuws: dat kan je leren. Plezier en veerkracht in je leven hangen niet alleen af van je omstandigheden, maar voor een deel ook van hoe jij er mee omgaat. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat je er zelf invloed op hebt. Wil jij graag leren en ervaren HOE, meld je dan aan voor de cursus Positief Leven.           

Eerdere deelnemers aan het woord:
Op de vraag wat de cursus Marianne heeft gebracht, vertelt ze: ‘De cursus Positief Leven vond ik zeer prettig om te doen. Het leert mij hoe ik met lastige situaties toch positief om kan omgaan. Ook vond ik de interactie tussen de andere cursisten erg prettig. De ontspanningsoefeningen (mindfulness) waren ook goed om te doen. Ik zou de cursus zeker aanraden aan andere mensen. Of zelf nog een keer meedoen’.

Een andere deelnemer schrijft: ‘Veel goede inzichten over hoe je brein werkt bij stress of hoe je in gesprekken een bepaalde rol hebt. En hoe hier mee om te gaan. Veel positiviteit, handvatten en tips. Het heeft mij geholpen door een periode van ziekte van mijn partner’.

Het programma
In de cursus Positief Leven leer je o.a. hoe je brein werkt, hoe je beter met stress om kunt gaan, wat helpt om te ontspannen, wat je sterke punten zijn, hoe jij je focus kunt leggen op wat goed gaat en hoe je meer verbinding kunt ervaren met jezelf en met anderen.

De praktische informatie
We starten op dinsdag 3 oktober, 14:00-16:00 bij Plein28 in Hillegom. De cursusdata zijn: 3, 10, 24, 31 oktober en 7, 14 november. Terugkombijeenkomst: 12 december. De cursus is voor inwoners uit Hillegom en Lisse. De kosten voor de hele cursus bedragen 10 euro, inclusief een handige werkmap en koffie en thee. Voorafgaand aan de deelname, zal er een intake/kennismakingsgesprek zijn met 1 van de cursusbegeleiders: Vera Hols en Edith Schouten. Aanmelden kan via info@welzijnskompas.nl of bel met (0252) 757100.