MENU

Vrijwilliger (online) communicatie Meedenkersnetwerk

Site Meedenkersnetwerk

Heb jij affiniteit met communicatie en wil je je inzetten voor een uniek maatschappelijk netwerk in de Bollenstreek? Het Meedenkersnetwerk is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met de (online) uitingen.

Het Meedenkersnetwerk is er voor inwoners die een vraag hebben op het gebied van wonen, (mantel)zorg, financiën, sociale en activiteiten of mentale gezondheid. De Meedenkers zijn professionals óf ervaringsdeskundige vrijwilligers en wijzen inwoners uit de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk op weg naar de juiste zorg of ondersteuning. Zij begrijpen een ander vanuit hun werkervaring óf persoonlijke ervaring. Meedenkers staan naast de inwoner, ze zijn los van belangen van gemeenten en zorgaanbieders. Zij zetten hun eigen (persoonlijke) ervaringen in om anderen met soortgelijke vragen de weg te wijzen.

Het Meedenkersnetwerk zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om te helpen met het opmaken en versturen van de maandelijkse nieuwsbrief. Hiermee worden de lezers op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld nieuwtjes, de activiteiten van de Meedenkers en interessante bijeenkomsten in de buurt.

Ook is het mogelijk om een rol te spelen in de social media campagne. Je kunt bijvoorbeeld meedenken en ondersteunen bij het creëren van leuke content en het bijhouden van de social media pagina’s.

Uren en precieze taken in overleg, maar ten minste 4 uur per maand voor de nieuwsbrief. Het is van belang dat je goed overweg kunt met online programma’s zoals Laposta, Canva en Meta Business Suite of dat je hier snel je weg in kunt vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.meedenkersnetwerk.nl of neem contact op met Lisan Oostdam (coördinator) via 06-38287145 of info@meedenkersnetwerk.nl.