MENU

15 & 16 maart is het weer NLdoet!

Met NLdoet maak je op 1 dag echt een groot verschil voor een ander. Door aan een NLdoet activiteit mee te doen zorg je er bijvoorbeeld voor dat het voor ouderen fijner wonen is in hun verzorgingshuis, dat buurtbewoners een mooie ontmoetingsplek hebben in hun buurt of dat nieuwkomers bij de samenleving worden betrokken. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Er is keuze uit veel leuke activiteiten en als we een tip mogen geven; De Groeituin zoekt sterke beren!  

Zaterdag 16 maart gaan de vrijwilligers van De Groeituin aan de slag met het bouwen van een mooie, overkapte pergola op de biologische moestuin.

Er is al veel materiaal verzameld (hout en golfplaten) en dankzij het Oranje Fonds konden er schroeven, beton en paalpunten aangeschaft worden. Er wordt een bank gemaakt om onder de pergola te zetten en aan het dak van de pergola wordt een regenwaterafvoer gemaakt.
De overdekte pergola wordt een mooie beschutte plek waar men ook tijdens regen en wind bij elkaar kan komen.

De Groeituin is niet alleen een plek om lekker tussen het aarde te werken, maar is juist ook een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen steunen.

Kom jij mee doen?
De Groeituin zoekt nog een aantal sterke beren die het leuk vinden om zaterdag 16 maart (10.00-13.00) te komen helpen! Er wordt voor koffie/thee en wat lekkers gezorgd! Voor meer vragen kun je contact op nemen met Laura via L.vaneeuwijk@welzijnskompas.nl

Aanmelden kan via deze link. Wil je als organisatie een activiteit aanmelden? Dat kan via deze link.

De foto bij dit bericht is gemaakt door Katja Klaus.