logo

Zwemmaatjes

Zelfstandig het zwembad in is niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kan sprake zijn van gezondheidsklachten, mobiliteitsproblemen of geen sociaal netwerk. Ook angst, dementie, niet aangeboren hersenletsel, overgewicht, een visuele beperking en geen financiële middelen, kunnen belemmeringen zijn. Zwemmaatjes biedt de mogelijkheid om samen met een maatje te bewegen in het warme water.

Sportcentrum De Waterkanten is erop ingericht dat iedereen zonder problemen het water in kan komen. Er is een personenlift aanwezig, maar ook is er een tillift en zijn er speciale rolstoelen en rollators om gebruik van te maken.

Kom zwemmen met partner, vriend, buurvrouw of familielid. Geniet samen en in eigen tempo. Mocht de zoektocht naar een maatje niet lukken, dan gaan de organisatoren op zoek voor jou. Tijdens een kennismakingsgesprek worden de wensen in kaart gebracht en kunnen we erachter komen of er een goede klik is. Vervolgens worden er afspraken gemaakt over het deelnemen aan de activiteit.

Tijd:        12:00 – 13:00 uur (aanvang 11:45 uur)

Data:       29 november en 6, 13 en 20 december.

Kosten:    € 6,15 per duo, inclusief een kopje koffie of thee na afloop.

Locatie:   Sportcentrum De Waterkanten in Lisse // Sportlaan 21

 

Zwemmaatjes is een samenwerking tussen Sportcentrum de Waterkanten en WelzijnsKompas.

Inschrijvingen bij buurtsportcoach Dionne Scheepmaker met vermelding van de data.  Bel, app, sms of mail  0645331545 // d.scheepmaker@welzijnskompas.nl

 

Neem contact op

Bel mij terug