logo

Werkgroeplid gezocht voor De Groeituin

De Groeituin is een prachtige buiten plek waar met een groep enthousiaste inwoners uit de omgeving samengewerkt wordt aan het groene, sociale project ‘De Groeituin’.

De Groeituin bestaat uit twee volkstuinpercelen aan de Oude Beek in Hillegom. In De Moestuin worden, naast bloemen, ook groenten, kruiden en fruit gekweekt. De Belevingstuin is, met zijn alternatieve opzet en beplanting, vooral gericht op het lokken van insecten en het prikkelen van de zintuigen van de bezoeker/deelnemer. Doel van het project is om een fijne groene plek te creëren, die voor iedereen toegankelijk is en ruimte geeft aan groei in de breedste zin van het woord. Kernwoorden: groei, ontmoeten, rust & ruimte, natuur, educatie en creativiteit.

De werkgroep bestaat momenteel uit vijf enthousiaste vrijwilligers, maar omdat de tuin zo hard groeit zijn we op zoek naar (vrijwillige) versterking.

Wat wensen op een rijtje:

  • Affiniteit met tuinieren en bij voorkeur ook ervaring met tuinieren (groene vingers!).
  • Samenwerken binnen de werkgroep en met de tuinvrijwilligers.
  • Binnen de werkgroep actief meedenken en meewerken aan allerhande werkzaamheden om De Groeituin te kunnen laten groeien.
  • Mogelijkheid je eigen talenten in te zetten.Om deze rol te kunnen vervullen is het wenselijk dat je ca. 3 uur per week beschikbaar bent.

Ben jij enthousiast geworden en/of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Mail:                j.cloo@welzijnskompas.nl

Telefoon:      0252-757100

Neem contact op

Bel mij terug