logo

Ambachtenplein

Ondanks de coronacrisis gaat het toch gebeuren; Plein28 gaat uitbreiden! Het voormalige pand van de bakkerij aan het Henri Dunantplein wordt bij Plein28 getrokken. De nieuwe ruimte gaat Ambachtenplein heten en zal (zodra de corona preventiemaatregelen het toelaten ) gebruikt worden als plek waar mensen de kans krijgen om iets te leren op gebied van techniek, duurzaamheid en zelfredzaamheid. Er komen activiteiten en diensten die in Plein28 niet mogelijk waren, zoals bijvoorbeeld:

  • Workshops behangen, kleding en/of fietsbanden repareren.
  • Leenbibliotheek voor gereedschap.
  • Spreekuur duurzaamheid/energie.

De focus komt te liggen op zelfredzaamheid en duurzaamheid, maar er is volop ruimte voor nieuwe initiatieven en samenwerkingen. Wij staan open voor input van andere organisaties en (bovenal) inwoners en hopen dat jullie met ons willen meedenken en meehelpen!

Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen helpen in Ambachtenplein, bijvoorbeeld bij het opzetten van een activiteit, maar ook bij het klussen en meedenken. Wanneer Ambachtenplein geopend kan worden is nog niet duidelijk, maar de komende tijd zijn wij er in ieder geval al volop mee bezig. Uiteraard houden wij jullie regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ben je geïnteresseerd om mee te denken of mee te helpen? Neem dan contact op met Nancy Falken, coördinator Plein28

Telefoon    06-40 64 48 05

Mail             n.falken@welzijnskompas.nl,

 

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten