logo

WelzijnsKompas ontwikkelt Makelpunt-Lisse

Alle vacatures

In het bijzijn van verschillende aanbieders en vragers van en naar maatschappelijke ruimte is afgelopen maandag website MakelpuntLisse gelanceerd door wethouder de Roon. We hopen dat alle organisaties, verenigingen en instanties uit Lisse uiteindelijk gebruik gaan maken van deze digitale marktplaats.

WelzijnsKompas heeft in opdracht van Gemeente Lisse MakelpuntLisse opgericht  een digitale marktplaats voor maatschappelijke accommodaties. Alle beschikbare maatschappelijke accommodaties in Lisse gaan we zo veel mogelijk in kaart brengen en ervoor zorgen dat vraag en aanbod bij elkaar komen. Via deze website kunnen aanbieders en vragers van ruimten elkaar vinden. WelzijnsKompas heeft meer dan 150 instanties, buurten, organisaties, verenigingen en stichtingen een brief hierover gestuurd. Het plaatsen van aanbod van ruimte(n) of een vraag naar ruimte(n) op de website is gratis. Wij zijn als accommodatiemakelaar ook het informatie-/verwijspunt voor maatschappelijke accommodaties.

Vragen meer vragen of suggesties?

U kunt hiervoor extra contact opnemen met Yvonne Duivenvoorden, via makelpunt-lisse@welzijnskompas.nl  of via telefoonnummer (0252) 75 71 00  (ma t/m vrij 9.00 – 12.30 u). 

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten