logo

WelzijnsKompas blijft actief voor kwetsbare inwoners

WelzijnsKompas heeft veel activiteiten moeten stopzetten. Toch wordt er nog veel georganiseerd, door ons en door vele andere organisaties en bewoners. Wat doen wij voor u de komende tijd?

Onze medewerkers staan nog steeds klaar voor bewoners met een vraag. Zij leggen alleen geen huisbezoeken af. Mensen worden telefonisch te woord gestaan en ondersteund. Deelnemers van activiteiten en diensten worden gebeld om te vragen hoe het met hen gaat en of zij iets nodig hebben. Via digitale en papieren nieuwsbrieven worden vrijwilligers en mantelzorgers geïnformeerd.

Mensen die geïsoleerd raken door de Corona-maatregelen en niet kunnen terugvallen op familie of vrienden, worden extra ondersteund de komende tijd door WelzijnsKompas. Er is een boodschappendienst opgezet voor mensen die niet naar de supermarkt durven of kunnen gaan. Wij werken samen met de Plus in Hillegom en de Jumbo in Lisse. Ook mantelzorgers die hun naaste niet alleen thuis kunnen laten, kunnen een beroep doen op deze dienst. Vrijwilligers zetten de boodschappen bij u thuis voor de deur.

WelzijnsKompas biedt ook een luisterend oor. Als u het fijn vindt om uw zorgen te delen of gewoon even een praatje te maken, kunt u daarvoor terecht bij ons. Zowel medewerkers als vrijwilligers staan u graag te woord.

Misschien heeft u een vraag of een idee waar nog niet aan is gedacht: ook dan kunt u terecht bij één van de medewerkers van WelzijnsKompas. Op onze website kunt u de komende tijd zien wat er wordt georganiseerd.

Om goed bereikbaar te zijn de komende tijd, is onze telefonische bereikbaarheid verruimd. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. De receptie van beide locaties blijft gesloten tot in ieder geval 1 juni.

Maakt u zich zorgen over iemand? Bel dan eens aan, vraag hoe het gaat en of men zich redt. Wellicht kunt u iets doen. En wijs mensen anders op de ondersteuning van WelzijnsKompas. Hartelijk dank.

Telefoon       0252 757100

Mail              info@welzijnskompas.nl

Website        www.welzijnskompas.nl

Neem contact op

Bel mij terug