logo

Wandel je fit in de gemeente Lisse grote opkomst

Wandel je fit in de gemeente Lisse heeft een grote opkomst.

Dinsdag 3 april startte de eerste “Wandel je fit” wandeling door het mooie Lisse. Ondanks dat “code geel” werd aangekondigd op het nieuws, verzamelden zo’n 30 inwoners uit Lisse bij de Poelmarkt in de Poelpolder om de tocht van 7 kilometer te gaan wandelen.

Iedereen heeft genoten van de wandeling. Aly en Elies van Snackbar Poelmarkt hebben ons verwelkomd waar wij in de pauze een bakkie koffie hebben gedaan.

Franz van Sluis, initiatiefnemer van de wandeltochten en fanatiek wandelaar nam een aantal weken geleden contact op met buurtwerker Dionne Scheepmaker. Zijn idee om wandeltochten door Lisse te organiseren werd serieus genomen en nu wordt Franz, inmiddels vrijwilliger bij WelzijnsKompas, ondersteund door Team Buurtwerk in het kader van de wandeltochten.

Houdt u van wandelen? Wandel dan mee! Elke dinsdag start de wandeling van 7 km om 18.30 uur bij de Poelmarkt in de Poelpolder. Wandel je liever 3,5 km, dan is de mogelijkheid om na de pauze te stoppen.

Vragen/opmerkingen: 

Heeft u vragen en/of opmerkingen of heeft u ook een leuk idee voor de buurt? Neem dan contact op met Team Buurtwerk d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of 06-4533 1545.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten