logo

Vrijwilligersvacature gespreksleider

Word jij gespreksleider van een boeiende dialoog tijdens het Jaar vol Ontmoeting?

In oktober 2018 vond de ‘lokale aftrap gezamenlijke aanpak eenzaamheid’ plaats tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid, ook wel de Week van de Ontmoeting genoemd. Deze aftrap was tevens voor Lisse en Hillegom de aftrap voor het Jaar vol Ontmoeting. Tijdens het Jaar vol Ontmoeting zal er o.a. een ‘festival der ontmoeting’ worden georganiseerd en zullen er meerdere dialoogtafels plaatsvinden in Lisse en Hillegom rondom het thema ontmoeting en eenzaamheid. WelzijnsKompas is opzoek naar gespreksleiders voor het leiden van de dialoogtafels.

 

Wat is een dialoogtafel?

Bij een dialoogtafel gaan 8-10 deelnemers onder begeleiding van een gespreksleider met elkaar in gesprek over een bepaald thema, in dit geval ontmoeting en eenzaamheid. De dialoog duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit 4 stappen, te weten; kennismaken, ervaringen delen, dromen en doen.

 

Als gespreksleider maak je een succesvolle dialoog mogelijk. Dit doe je o.a. door ervoor te zorgen dat:

 

Wat vragen wij?

 

Wat bieden wij?

 

 

Aanmelden

Wil je bijdragen aan het doorbreken van het taboe rondom eenzaamheid en past de rol van gespreksleider je goed? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Carlijn French c.french@welzijnskompas.nl of 06 – 45162321 voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Bel mij terug

Specialisten