logo

Vrijwilligers gezocht voor het Festival der Ontmoeting

Op zaterdag 12 oktober (11:00-16:00 uur) organiseert WelzijnsKompas i.s.m. Bewust Bollenstreek het Festival der Ontmoeting in de Kulturele Raad in Hillegom.

Een festival met interessante workshops en sprekers, creatieve (kinder)activiteiten, informatie over lokale ontmoetingsactiviteiten, dialogen, muziek en nog veel meer leuks. Het wordt een dag waar mooie ontmoetingen centraal staan en iedereen écht gezien wordt. Met een lach op het gezicht en vol inspiratie keer je weer huiswaarts. Iedereen, zowel jong als oud, is van harte uitgenodigd het festival te bezoeken. Entree is gratis.

Het festival vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting, waarin wij meer aandacht geven aan ontmoeting en eenzaamheid bespreekbaar maken. We doen dit o.a. door het organiseren van dialoogtafels, vriendschappelijk speeddaten en het uitgeven van het magazine ‘Elkaar Zien’. Wie weet roept het Jaar vol Ontmoeting op tot nóg meer mooie ontmoetingen en initiatieven.

Vrijwilligers gezocht
Wij zijn voor het Festival der Ontmoeting opzoek naar vrijwilligers om de dag tot een groot succes te brengen. Het gaat hierbij om:

Gastvrouwen/heren
We willen iedereen een warm welkom geven tijden de festivaldag. Met een lach op het gezicht naar huis is het motto van de dag. Dit lukt ons uiteraard niet zonder de hulp van gastvrouwen/heren. Als gastvrouw/heer maak je een praatje met de bezoekers, vertel je bezoekers wat er allemaal te doen is en begeleid je ze (waar nodig) naar een activiteit. Ook laat je iedereen bij binnenkomst opschrijven wat hij/zij te bieden heeft voor de mooie-ontmoetingen-veiling.

Talent licht en geluid, wie helpt ons met het licht en geluid?
Geen festival zonder live muziek, inspirerende sprekers, theater en mooie documentaires. Wie o wie helpt ons met het licht en geluid?

Begeleiden van kinderactiviteiten
Het Festival der Ontmoeting is een festival voor jong en oud. Voor het begeleiden van de kinderactiviteiten zijn wij nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Schminker
Geen feestje zonder schmink! Als schminker ben je er om het festival nog meer kleur te geven. Je tovert kinderen om in vlinders, tijgers en wie weet wat nog meer. Mocht je als schminker aan de slag willen tijdens het festival, dan horen we graag of je je eigen schminkspullen hebt.

Aankleding
Het Festival der Ontmoeting wordt een feestje en dat mag gezien worden. We toveren de Kulturele Raad om in een kleurrijke, feestelijke festivallocatie. Is versieren helemaal jouw ding? Laat het ons weten, wij nemen graag contact met je op.

Wat wij bieden?
Een waanzinnig mooie festivaldag waar we met een fijn team ervoor zorgen dat mensen met een lach op hun gezicht rond lopen en met een lach op het gezicht weer naar huis gaan.

  • Gratis lunch tijdens de festivaldag.
  • Deelname aan één van de activiteiten die plaatsvindt op 12 oktober.
  • De mogelijkheid om één dag in actie te komen als vrijwilliger.
  • Vrijwilligersbijeenkomst op vrijdag 27 september van 16:00-17:00 uur (WelzijnsKompas, Abellalaan 1 te Hillegom) om nader kennis te maken.

Aanmelden
Wil je bijdragen aan meer mooie ontmoetingen en lijkt het je leuk om in actie te komen tijdens het Festival der Ontmoeting?

Neem dan contact op met Dionne Scheepmaker

d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of

bel 0252-757100 (van 9:00-12:30 uur bereikbaar).

 

 

 

 

 

 

Neem contact op

Bel mij terug